SaltyCajun.com

SaltyCajun.com (http://www.saltycajun.com/forum/index.php)
-   General Discussion (Everything Else) (http://www.saltycajun.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Finally a Powerpole Owner (http://www.saltycajun.com/forum/showthread.php?t=29431)

huntin fool 03-23-2012 08:59 PM

Finally a Powerpole Owner
 
Went and picked her up today. I'm pumped like a kid at Christmas. Only if the we wouldn't be flooding, I'd be out testing her!

Granted, it's only the 6ft. But I couldn't pass it up. Can't wait to try it out!

fishinpox 03-23-2012 09:04 PM

Congrats! I just found out my 10' pp blade just shipped out from factory yesterday

shellman 03-23-2012 09:34 PM

You da mann.....YOU WILL LOVE IT

meaux fishing 03-23-2012 09:43 PM

Congrats fool

bjhooper82 03-23-2012 10:08 PM

Congrats, your gonna wish you had put it on earlier!!!!!

Tomball Tiger 03-24-2012 07:38 AM

You will never regret it. 6ft - 10ft, they all beat the heck out of an anchor. Congrats!

huntin fool 03-24-2012 10:02 AM

So.. Time for the real question. How hard is this thing to install. Already put together and wired, just need to mount it on transom, and run the wiring through my hull.
Have any of yall ever ran the "console" button, up to the front? Basically to save the cash instead of buying the foot buttons.

meaux fishing 03-24-2012 10:23 AM

The best way is to get the adaptor plate that mounts under your motor but you need an engine hoist. Other than that drill some holes and get some 5200 to seal the holes

getonfish 03-24-2012 11:26 AM

Congrats on the new PP! I want one of the new sportsman II really bad but they are out of stock everywhere.

bjhooper82 03-24-2012 01:39 PM

Quote:

Originally Posted by meaux fishing (Post 409749)
The best way is to get the adaptor plate that mounts under your motor but you need an engine hoist. Other than that drill some holes and get some 5200 to seal the holes


x2 on that. I would try not to mount it directly on the transom if possible.

huntin fool 03-25-2012 09:52 AM

Quote:

Originally Posted by bjhooper82 (Post 409779)
x2 on that. I would try not to mount it directly on the transom if possible.


Can't really get to transom inside, due to my floats. Without tearing in to it, I'm going to get the bracket, and mount it with the bracket


All times are GMT -5. The time now is 03:06 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - [ARG:3 UNDEFINED], Jelsoft Enterprises Ltd.
vB.Sponsors
All content, images, designs, and logos are Copyright © 2009-2012,
Salty Cajun, LLC
No unathorized use is permitted