SaltyCajun.com

SaltyCajun.com (http://www.saltycajun.com/forum/index.php)
-   General Discussion (Everything Else) (http://www.saltycajun.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Those with GoPro (http://www.saltycajun.com/forum/showthread.php?t=32475)

Micah 06-12-2012 08:13 AM

Those with GoPro
 
What memory card are yall using?

I'm having trouble getting smooth playback with the ones I have. This is on my Tv not my computer, haven't tried it on computer yet cause its been getting worked on for a while now.

Tryin to figure out if its the cards I'm using or the actual camera itself that is causing this.

SaltERedneck 06-12-2012 08:25 AM

user failure!!!

Micah 06-12-2012 08:47 AM

Quote:

Originally Posted by SaltERedneck (Post 446668)
user failure!!!

Get off my thread with your useless post!!!!;)

Ratdog 06-12-2012 10:07 AM

Check da cable
Check it on another computer
Check both ends of the cable
An I think they have to b a certain kind for capture vid devices
An if all else false get someone else to check it
Jus not your computer guy cuz I hear all he needs now is a camera

Goosepond Monster 06-12-2012 10:18 AM

I don't have a GoPro, but I believe they require a high speed SD card.

SaltERedneck 06-12-2012 10:19 AM

Quote:

Originally Posted by Ratdog (Post 446713)
Check da cable
Check it on another computer
Check both ends of the cable
An I think they have to b a certain kind for capture vid devices
An if all else false get someone else to check it
Jus not your computer guy cuz I hear all he needs now is a camera

Did you stay at a holiday inn last night??

YellowMouth7 06-12-2012 10:21 AM

Def High speed SD

SaltERedneck 06-12-2012 10:21 AM

Micah, there is some helpful info on this site...

http://goproforums.com/

Micah 06-12-2012 10:24 AM

Quote:

Originally Posted by Goosepond Monster (Post 446717)
I don't have a GoPro, but I believe they require a high speed SD card.

Yes, it requires a high capacity SD card, I have 3. My point in asking is....I have read several times that people are having problems with playback with certain ones. Just wanted to what kind everyone was using.

Hitinitdaily 06-12-2012 10:44 AM

Make sure you have a high Class SD Card. 10 being the highest of Quality. You can find the "Class Number" on the front of the card with a small circle around the number. Most of the cards you get for great prices are 4-6 class. I recommend a 10 Class for best quality playback.... Hope this helps.

Micah 06-12-2012 11:16 AM

Quote:

Originally Posted by Hitinitdaily (Post 446727)
Make sure you have a high Class SD Card. 10 being the highest of Quality. You can find the "Class Number" on the front of the card with a small circle around the number. Most of the cards you get for great prices are 4-6 class. I recommend a 10 Class for best quality playback.... Hope this helps.

I have a class 4, 6 and 10. The class
10 is a brand I never heard of but had the best playback of the 3....still had a "jumpy" playback on the tv though. Just don't want to keep buying SD cards thinking the next one will work and then it doesn't. If someone that has a GoPro can just tell me what card they are using.....

PaulMyers 06-12-2012 12:38 PM

SanDisk Extreme 32gb sdhc class 10.

Haven't had a problem yet in my HERO 2 HD

flounder_smacker 06-12-2012 01:10 PM

yeah dont use anything but sandisk. i have 3 32gb sdhc 10's and i have had zero issues with them on the gopro.


All times are GMT -5. The time now is 07:39 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - [ARG:3 UNDEFINED], Jelsoft Enterprises Ltd.
vB.Sponsors
All content, images, designs, and logos are Copyright © 2009-2012,
Salty Cajun, LLC
No unathorized use is permitted